Fri frakt  Prisgaranti   Auktoriserad återförsäljare 

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Sköna Rum är ett företag med rötter i Göteborgs hamn, ett område som under flera sekel präglats av handel och historiens vingslag. Vår utställning är belägen i det anrika Amerikahuset som uppfördes av Svenska Lloyd, även känt som Svenska Amerika Linien, S.A.L. På denna plats har tusentals människor passerat genom historiens gång för att resa vidare till Amerika. Här har vi nu skapat en inspirerande atmosfär och unik blandning av möbler, designprodukter och konst från världskända formgivare och konstnärer. Vi öppnade upp våra portar för första gången år 2002 och har sedan dess fokuserat på att erbjuda våra kunder en familjär och unik upplevelse utav ett handplockat sortiment från alla världens hörn. Vårt utbud täcker in de flesta inredningsstilarna, vilka gemensamt präglas av kvalitet och tidlös formgivning. År 2007 blev Sköna Rum utsedd till Sveriges vackraste butik av det rikstäckande inredningsmagasinet Sköna Hem, och vi fortsätter att sikta högt på detta även i dag.

Sköna Rum erbjuder idag ett stort sortiment av möbler, mattor, belysning, konst och inredningsdetaljer för hela hemmet. Vår ambition är att vara Sveriges ledande möbelhandlare inom premiumsegmentet och genom god kompetens, hög kvalitet och personlig service skapa långsiktiga relationer med våra kunder. All vår personal har gedigen erfarenhet från både möbel- och inredningsbranschen liksom erfarenhet från exceptionellt god service.

Sköna Rum är en av fåtalet butiker som erbjuder exklusiv inredningsdesign och våra inredningsarkitekter hjälper dagligen våra kunder att förverkliga sina drömhem. Läs gärna mer om vår arbetsfilosofi under Tjänster eller kontakta oss för mer information. I vår alldeles unika nätbutik kan vi även erbjuda våra kunder en bredare visuell upplevelse och en service som kan nyttjas var och när som helst, utifrån vad som är mest bekvämt för dig. Som familjeföretag vill vi givetvis gärna träffa er personligen i vår utställning eller vid ett hembesök. Varmt välkomna till Sveriges skönaste möbelgalleri!

Sedan 2015 har vi varit AA-klassificerade av Soliditet som ger ut kreditbetyg till företag med mycket god ekonomi. Betyget ger våra kunder och leverantörer en trygghet, men framförallt en signal om vår strävan att fortsätta vara en av Sveriges ledande möbelhandlare.

FÖRETAGSUPPGIFTER

Sköna Rum Svenska AB
Amerikahuset, Barlastgatan 2
414 63 GÖTEBORG
Fax: 031 - 24 81 81
Organisationsnummer: 556615-0545
VAT: 
SE-556615054501
Bankgiro: 5306-7278