Fri frakt  Prisgaranti   Auktoriserad återförsäljare 

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.
Leveranssätt

1. Vid köp i vår nätbutik

1.1 DHL Service Point: Avser mindre beställningar med en vikt under 20 kg och kortare än 150 cm. Dina varor anländer till ditt närmsta DHL ombud (till ex; en närliggande kiosk). En SMS-avi skickas ut med information om var du kan hämta ditt paket, (glöm inte ange ditt telefonnummer för snabbare hantering - annars får du en avi per post). 
Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket. (Se Leveransvillkor)

1.2 DHL Home Delivery: Används vid större och tyngre varor utanför vårt lokala distrikt (inom Sverige). Leverans sker till dörr/tomtgräns helgfri vardag kl 07.00-17.00 (Inbärning ingår ej). DHL kontaktar och bokar dag för utkörning. Som mottagare kan du inte bestämma en exakt tid, utan får förhålla dig till ett tvåtimmarsintervall. Detta styrs av DHL´s fasta rutter på din lokala ort. Du blir även uppringd av chauffören cirka 30 minuter före ankomst. Inbärning ingår EJ.

1.3 DHL Home Delivery med inbärningshjälp av EN person: Frakt med inbärning av EN person. Varor under 25 kg, levereras innanför dörren av en person. Kostnad 349;- kronor. (Dagtid)

1.4 DHL Home Delivery med inbärningshjälp av TVÅ personer: Frakt med inbärning av TVÅ personer. Kostnad 499;- kronor. (Dagtid)

1.5 Sköna Rum Hemleverans: Endast inom Stor-Göteborg. (Läs nedan)

1.6 Sköna Rum Avhämtning: Alltid ett alternativ. (Läs nedan)


2. Vid köp i vår butik i Göteborg

2.1 Sköna Rum Avhämtning: Vid köp i vår Butik i Göteborg så har du alltid möjlighet att hämta ut dina varor på vårt lager som ligger i anslutning till vår butik (Meddela gärna butikspersonal 1 dag innan).

2.2 Sköna Rum Hemleverans: Vid köp av möbler i vår Butik i Göteborg så ingår alltid Gratis hemleverans inom Stor-Göteborg. Det innebär att du som kund blir uppringd av vår logistik avdelning när dina varor anlänt, därefter kommer vi överens om en passande tid.  Vi levererar vanligtvis era produkter på vardagar mellan 10.00-18.00. (För speciella önskemål kontakta Butiken: info@skonarum.se)
Stor-Göteborg är beräknat på en 10-mils radie från vår butik i centrala Göteborg.

• Vi lyfter in dina möbler.
Vi monterar dina produkter (Gäller ej varor som ska tak- eller väggmonteras).
Vi tar med emballage och kartonger.
För en extra kostnad på 500;- kronor så kan vi forsla bort dina gamla möbler i samband med ett nyköp. (kontakta butiken för överenskommelse, info@skonarum.se)


Med Service & Kvalité som motto så tillhandahåller vi även brett kontaktnät av certifierade montörer, elektriker och finsnickare.

2.3 Internationell Transport: Vi har flera samarbetspartners inom logistik som gör de möjligt att för oss att transportera ditt gods till stora delar av världen. Dessa uppdrag görs i huvudsak efter förfrågan; info@skonarum.se


3. Att tänka på vid leverans

Vägen ditt möblerna ska bäras måste vara rensad, så vi inte riskerar att skada något annat i ditt bohag.
Vi tar inget ansvar för saker som står i vägen och går sönder, -inte heller skador på fast egendom vid leverans på svåråtkomliga platser (till ex; trapphus).
Om du är extra rädd om dina golv, täck gärna över dessa innan leverans.
Vägen/ Gången till leveransadressen måste vara farbar och framkomlig.
Vintertid är det viktigt vägen fram till huset framkomlig och isfri, detta för att undvika eventuella skador på vår personal.
Om du önskar att få extra hjälp i form av borttagning av gamla möbler så måste detta vara överenskommet innan leverans.