Fri frakt  Prisgaranti   Auktoriserad återförsäljare , 1:a MAJ STÄNGT

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

TJÄNSTER


Sköna Rum erbjuder tjänster och personlig service inom ett flertal olika områden. Med noggrannhet och produkter från ledande varumärken kan vi skapa vackra och tidlösa miljöer av högsta kvalitet. Här kan du boka allt från privata inredningstjänster och företagstjänster till privata hembesök och kortare möten.
INREDNINGSATELJÉN

I vår inredningsateljé i Amerikahuset på Barlastgatan 2 i Göteborg hittar du våra inredningsarkitekter som utför uppdrag för privata hem. Med möbler från ledande varumärken skapar vi vackra och personliga miljöer enligt vår tidlösa inredningsfilosofi där kvalitet, funktion och design står i fokus. Vare sig det handlar om totala inredningsprojekt, enklare ommöblering, ljussättning eller platsbyggd inredning, utformar vi miljöer som tål tidens tand och som framförallt passar dig. Vi ritar och presenterar inredningar i både 2D och 3D.


Varmt välkommen att kontakta oss på info@skonarum.se eller 031-775 69 00

Alternativt vår inredningsarkitekt Sara Gerum sara@skonarum.se eller 031-775 69 00FÖRETAG

Sköna Rum erbjuder inredningstjänster till bland annat arkitekter, inredare och företag. Genom en personlig kontakt kan vi bistå dig och ditt företag med bästa möjliga service och kunskap i olika inredningsprojekt från början till slut. Vårt team hjälper till med allt inom inredningsdesign, från ritförslag och specialbeställningar till offert, leverans, montage och styling. Vi har ett unikt sortiment med tusentals artiklar där vi kan bidra med vår samlade kompetens, långa erfarenhet och goda råd. När vi skapar offentliga rum handlar det om att skapa miljöer där människor känner sig bekväma och på så sätt kan vi hjälpa er att hitta en god balans mellan företag och människor.

 
Varmt välkommen att kontakta oss på info@skonarum.se eller 031-775 69 00

Alternativt vår företagssäljare Marie Stenberg marie@skonarum.se eller 031-775 69 00