Fri frakt  Prisgaranti   Auktoriserad återförsäljare 

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Dedon

Det eleganta, tyska varumärket Dedon är specialiserade på handflätade utemöbler i hög kvalitet med produktion i Filippinerna - här arbetar företaget med de allra skickligaste handflätarna för att uppnå den höga kvalitet som Dedon blivit kända för. Verksamheten tog fart när Dedon uppfann ett innovativt, vattenresistent syntetfiber som kunde flätas samman till vackra och moderna möbler. Med detta smarta material skapade Dedon en ny sorts utemöbel som kombinerade modern teknik med genuint och äkta hantverk. Dedon har därefter revolutionerat den internationella utemöbelbranschen med sina kreativa och unika produkter som ständigt har en innovativ touch. 

Dedon grundades år 1990 av Bobby Dekeyser och han började tidigt arbetet med att letade tidigt leta efter de duktigaste handflätarna i världen för att upprätthålla högsta kvalitet och hantverk. Det var först år 1994 som sökandet ledde Bobby och hans team till ön Cebu i Filippinerna, platsen där Dedon valde att påbörja produktionen. Sex år senare, år 2000, öppnade Dedon sin första egen fabrik i Cebu för att få full kontroll över produktion och kvalitet. 

I sortimentet finner ni en uppsjö vackra ute-och loungemöbler som är anpassade efter ett avslappnat uteliv. Dedon är ständigt i framkant gällande innovation och har sedan start varit kända för sina iögonfallande möbler med tekniska funktioner. I kollektionerna finns allt från matstolar och bord, till soffgrupper, fåtöljer, solstolar och lounge-möbler i alla former. Formgivningen står inte sällan stora, välkända och duktiga personer bakom - Jean-Marie Massaud och Philippe Starck är några som bör nämnas. 

Dedons policy tillåter dessvärre inga återförsäljare att visa produkterna online. Ni finner hela Dedons sortiment på www.dedon.de Ni är även varmt välkomna att kontakta butik för ytterligare funderinga eller frågor! 

 
Läs mer
Stäng