Fri frakt  Prisgaranti   Auktoriserad återförsäljare , 1:a MAJ STÄNGT

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Edra

Den italienska möbeltillverkaren Edra är ett företag med unik historia. Möneltillverkaren är känd för sina enastående samt unika design och fantasifulla former. Idag är Edra ett av världens mest omtalade och framförallt ett ledande varumärke inom förstklassiga designmöbler. Under åren har företaget haft stora framgångar, vilket beror på stor del av Edras framåttänk och innovation, sitt unika formspråk och framförallt sina konstnärliga möbler. Edras soffor och möbler passar i många olika miljöer, både klassiska och moderna hem, liksom internationella lyxhotell och museum. Sedan starten har varumärket utmärkt sig för ett fantastiskt hantverk likväl som tidlös design, något som blivit Edras signum.

År 1987 grundades Edra i Italien och den första möbelserien man producerade var ”I Nouvissimi”, som bestod av möbler designade av unga formgivare. Företaget växte i rask takt under den kreativa direktören och Milanobaserade arkitekten Massimo Morozzi, då man fortsatte att utveckla produkter som grundas i nya moderna idéer från unga lovande designers. 

Några av Edras mest banbrytande skapelser är bland annat multifunktionella soffan Flap som skapats av Francesco Binfarè, liksom de artistiska sofforna Cipria eller Boa som är formgivna av Fernando och Humberto Campana. Edras sortiment är stort och består av allt från stolar och belysning till bord och fåtöljer. Alla med sitt unika utseende och former av ett konstverk. Varmt välkommen in till oss på Sköna Rum där vi gärna berättar mer om Edras vackra och exklusiva sortiment, eller besök deras hemsida mer inspiration!

www.edra.com

Läs mer
Stäng