Fri frakt      Auktoriserad återförsäljare

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Eldvarm

Eldvarm är ett svenskt-franskt designföretag som tillverkar vackra eldstadsverktyg och tillbehör av högsta kvalitet i Nantes, Frankrike. Företaget har lokal produktion i Nantes-trakten och har nära samarbeten med omsorgsfullt utvalda producenter vilka uppfyller kraven om hållbart framtagna produkter som inte skadar miljön. De material som inte kommer från Nantes, är från Sverige där den miljöcertifierade färgen kommer från Akzo Nobel och lädret från Tärnsjö garveri.

Eldvarm är ett ungt företag som grundades år 2015 av Louise Varre. Idén till företaget kommer från hennes bästa minnen av barndomen och de långa svenska sommarnätterna och de ombonade vinterkvällarna framför eldstaden. Redan i tidiga år drog hon slutsatsen att ’’ljus är allt’’, vilket blivit ett motto och som kombinerat med ett brinnande intresse för design skulle leda till att Eldvarm senare grundades.

Produkterna är designade av den svenska formgivaren Emma Olbers som skapat ett tidlöst formspråk med naturliga råmaterial i fokus. Företagets filosofi är att producera sina produkter, och använda så naturliga material som möjligt, med minsta påverkan på miljön. Förpackningarna som en Eldvarmprodukt levereras i, består av 100% återvunnet material. Välkommen in till vår utställning på Sköna Rum för mer inspiration kring Eldvarms stilrena produkter!

 
Läs mer
Stäng
Sortera: