Fri frakt      Auktoriserad återförsäljare

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Kartell

Kartell är en italiensk möbeltillverkare som idag är en av Italiens mest välkända varumärken inom inredningsdesign. Företaget finns i mer än 130 länder och har blivit kända för att till stor del arbeta med olika slags plast, transparens, flexibilitet, färger och inte minst med många olika typer av finish. Kollektionen är multifunktionell och bred, enkel att använda och vacker att titta på, där färger, unika former och lek med sinnena vävs samman till att bli unika produkter med egen formstil. 

Företaget grundades år 1949 av Giulio Castelli och har idag huvudkontor i Milano. I början hade man ingen enskild möbelnisch, utan allt som hade en åtråvärd design var värd att tillverka. Det resulterade i ett mycket stort sortiment som innehåller allt från matbord till sänglampor.

Genom åren har Kartell samarbetat med flertalet eftertraktade internationella formgivare såsom Carlo Bertoli, Patricia Urquiola, Antonio Citterio, Piero Lissoni, Philippe Starck, mfl. I sortimentet finns produkter som möbler, belysning och inredningsdetaljer mm. Varmt välkommen in till oss på Sköna Rum där vi gärna berättar mer om Kartells moderna utbud!

Läs mer
Stäng