Fri frakt      Auktoriserad återförsäljare

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Minotti

Minotti är ett italienskt företag som idag är en av världens mest exklusiva möbeltillverkare, kända för sin fantastiska kvalitet och deras unika formspråk. Minotti har fortfarande all sin tillverkning i Italien vilket är ett viktigt signum för varumärket och för att säkerställa att de höga kraven inom produktionen kan uppnås.

Företaget grundades av Alberto Minotti på 50-talet och man tillverkade möbler traditionsenligt efter gamla metoder. Detta kom att ändras fort, då Minotti redan på 60-talet hade utvecklats till ett industriellt bolag med spetskompetens inom de senaste produktionsteknikerna. Under 70- och 80-talet fasades sönerna in i företaget tills de helt tog över, det var under denna tid de fick sin estetiska profil som de är internationellt kända för än idag. 

Deras chefsdesigner är den världskända formgivaren Rodolfo Dordoni som ansvarar för hela Minottis kollektion sedan år 1997. Deras breda sortiment består av spännande kvalitetsmöbler för inne-, ute- och offentliga miljöer och kännetecknas av tidlös design, komfort, elegans, variation och lång livstid. Varmt välkommen in till oss på Sköna Rum för att få höra mer om Minotti och deras välgjorda möbler!

Läs mer
Stäng