Fri frakt  Prisgaranti   Auktoriserad återförsäljare 

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Minotti

Den italienska producenten Minotti är en av världens mest exklusiva tillverkare av möbler, specifikt kända för sin fantastiska kvalitet och unika formspråk. Minotti har sedan start all sin tillverkning i Italien, vilket är ett viktigt signum för det lyxiga varumärket för att säkerställa att de höga krav som kan uppstå i produktionen kvalitetssäkras. Minotti osar av exklusivitet, elegans och italiensk flärdfullhet när det är som allra bäst. 

Möbeltillverkaren Minotti grundades av Alberto Minotti på 1950-talet och då tillverkades möbler enligt tradition och efter gamla metoder. Dock kom detta att ändras fort då Minotti redan på 60-talet hade utvecklats till ett industriellt bolag med spetskompetens inom de senaste produktionsteknikerna. Under 1970- och 1980-talet fasades sönerna in i företaget tills de helt tog över. Det var även under denna tid Minotti skapade sin estetiska profil som företaget är internationellt kända för än idag. 

Chefsdesigner för Minotti är den världskända formgivaren Rodolfo Dordoni. En möbelarkitekt som är erkänd inom branschen och som ansvarr för hela Minottis kollektion sedan 1997. Möbelföretagets breda sortiment består av spännande, iögonfallande och lyxiga kvalitetsmöbler både för privata hem och offentliga rum. Deras objekt och stoppmöbler kännetecknas av tidlös design, hög komfort, stor elegans med variation och en lång, hållbar livstid. 

Läs mer
Stäng