Fri frakt  Prisgaranti   Auktoriserad återförsäljare 

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Oblure

Oblure är en Svensk belysningstillverkare med rötter i ett av Göteborgs industriella distrikt, närmare bestämt på Fabriksgatan i norra Göteborg. Distriktet är en plats där kreativa företag och människor har samlats och gemensamt skapar en alldeles unik atmosfär. Företaget grundades år 2016 av Erik Möller och har fått en rivstart i design-och möbelvärlden med sina ecklektiska och iögonfallande armaturer. Erik har alltid haft ett djupt personligt intresse för det unika och orginella likväl konstiga och speciella, vilket har gjort att han ständigt förälskar sig i prylar. Erik Möllers egna personliga uppfattning om design är att objekt bör tala sitt eget språk och ha en egen röst, vilket är synsätt som grundaren har anammat för Oblure - en kollektion med starka designröster. 

Oblure står för en union mellan de engelska ordern "object" och "allure", vilket är kärnan i varumärket - att skapa fängslande objekt. Belysningsföretaget samarbetar med olika välkända internationella designers och gemensamt producerar, marknadsför och säljer de armaturererna och objekten. Visionen är att erbjuda produkter med stark karaktär som väcker nyfikenhet och överraskar åskådaren, vilket Oblure sannerligen lyckats göra, då båda Balance och Cirrata är fantastiska skapelser som tål tidens tand. 

"Genom att väcka starka känslor, till och med kärlek till objekten kan vi skapa belysning som håller över tid." - Erik Möller, Grundare av Oblure.

Läs mer
Stäng
Sortera:
0
Balance Mässing
11971 kr 13450 kr
0
Balance Svart
Oblure
10636 kr 11950 kr
0
Cirrata Bordslampa Grå
5296 kr 5950 kr
0
Cirrata Bordslampa Vit
5296 kr 5950 kr
0
Inside Pendant Takpendel
3071 kr 3450 kr