Fri frakt      Auktoriserad återförsäljare

Logga in
Registrera
Skapa ett konto på Sköna Rum.

Verpan

Verpan är ett dansk företag som är en produkt av dansk designtradition. Verpan har köpt licensen att tillverka stora delar av Verner Pantons design och livsverk. Verner Pantons originella skapelser väcker ett starkt habegär världen över då hans former är eleganta och lekfulla på samma gång.

Verner Panton (1926-1998) var en dansk inredningsdesigner och färgretoriker.  lyckades under sin livstid skapa en fantastisk bred serie av möbler som stolar, bord och mattor, men blev framförallt känd för belysning. Han introducerade en ny serie modern belysning som var annorlunda mot hans skandinaviska motparter. Med form som det största intresse lyckades han hitta nya sätt att använda ljuset för att påverka sina omgivningar.

I sortimentet finns moderna klassiker som passar in i många skiftande miljöer och sammanhang med sin eleganta karaktär och sitt ikoniska formspråk. Några av de mest igenkända skapelserna är bland andra Pantonstolen, VP globe taklampa, Spiral taklampa, Wire bordslampa och Barboy barbord mfl. Varmt välkommen in till oss på Sköna Rum för att få mer inspiration av Verpans unika design!

Läs mer
Stäng
Sortera:
0
Barboy Vit
Verpan
9870 kr
0
Moon Koppar
Verpan
fr. 5695 kr
0
Moon Vit
Verpan
fr. 5245 kr
0
Throw Mirror
Verpan
1499 kr 1870 kr
0
VP Globe Aluminium
fr. 11245 kr
0
VP Globe Glas
Verpan
fr. 12845 kr
0
VP Globe Mässing
16245 kr